Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Македонски центар за меѓународна соработка
Контакт
Адреса:
Поштенски фах 55,
1060 Скопје Македонија

Информации: ул. „Никола Парапунов“ бр. 41А
Скопје, Македонија
Локација (мапа)
Локација (Google Maps)

Извршна канцеларија

E-mail: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 2 3065 381
Факс: +389 2 3065 298
http://www.mcms.org.mk

 

Проекти

Civica Mobilitas Мојот Избор

Ново

Се наоѓаш тука  : Почетна