Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Огласи
Организации, институции и проекти за рурален развој PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 31 август 2009 11:40

МЦМС ве повикува да се пријавите и бидете дел од публикацијата:

ОРГАНИЗАЦИИ, ИНСТИТУЦИИ И ПРОЕКТИ ЗА РУРАЛЕН РАЗВОЈ

 
МЦМС бара ко-модератор за АЕРОДОРМ PDF Печати Е-пошта
Вторник, 25 август 2009 09:25

Ко-модераторот ќе биде ангажиран за спроведување на програмата „Форуми во заедниците“ во општина Аеродром. Ангажманот е за период од 8 месеци. Пријавувањето е до 27 август 2009 година.

 
МЦМС бара ко-модератор за општините РАДОВИШ И КОНЧЕ PDF Печати Е-пошта
Вторник, 25 август 2009 09:18

Ко-модераторот ќе биде ангажиран за спроведување на програмата „Форуми во заедниците“ во општините Радовиш и Конче. Ангажманот е за период од 8 месеци. Пријавувањето е до 28 август 2009 година.

 
Јавен конкурс за извршен директор PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 20 јули 2009 15:39

Одборот на директори е колективен раководен орган на МЦМС кој брои два извршни директори. Со овој конкурс се избира еден извршен директор со мандат до јуни 2011 година.

 
Постигнувањата во 2008 година PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 01 јуни 2009 11:19
МЦМС го објави својот Деловен извештај за 2008 година. Скратената верзија денес беше објавена во Нова Македонија и во Коха. Во неа се презентирани главните постигнувања и финансиските резултати. Посеопфатна верзија на Деловниот извештај наскоро ќе биде издадена и публикувана на оваа веб страница.
 


Страна 10 од 16
civica-logo
tacso-logo

Ново

Се наоѓаш тука  : Почетна Вести и јавност Огласи