Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Огласи
Оглас за засновање работен однос на определено време PDF Печати Е-пошта
Среда, 14 март 2007 01:00
МЦМС има потреба од соработник што ќе биде ангажиран во програмата Водоснабдување на општина Јегуновце. Соработникот треба да ги организира и спроведува проектите од програмата, да врши координација со вклучените организации и институции и да прави мониторинг на активностите за градба на системот за водоснабдување на општина Јегуновце.
 
Конкурс на тема „Успешно искористување на ИПАРД фондовите“ PDF Печати Е-пошта
Недела, 10 декември 2006 01:00

Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) за потребите на програмата Локален развој на заедниците (ЛРЗ) 2006-2009 распишува КОНКУРС, за текстови на тема „Успешно искористување на ИПАРД фондовите“

 
Оглас за пријавување за учество на обука 2006 PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 25 септември 2006 01:00
Македонскиот центар за меѓународна сорбаботка (МЦМС) како организација која обезбедува неформално образование нуди можност за учество на обуките кои ќе бидат организирани во периодот октомври – декември 2006.
 


Страна 16 од 16

Проекти

Civica Mobilitas Tacso

Ново

Се наоѓаш тука  : Почетна Вести и јавност Огласи