Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Огласи
Конкурс на тема „Успешно искористување на ИПАРД фондовите“ PDF Печати Е-пошта
Недела, 10 декември 2006 01:00

Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) за потребите на програмата Локален развој на заедниците (ЛРЗ) 2006-2009 распишува КОНКУРС, за текстови на тема „Успешно искористување на ИПАРД фондовите“

 
Оглас за пријавување за учество на обука 2006 PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 25 септември 2006 01:00
Македонскиот центар за меѓународна сорбаботка (МЦМС) како организација која обезбедува неформално образование нуди можност за учество на обуките кои ќе бидат организирани во периодот октомври – декември 2006.
 


Страна 17 од 17

Проекти

Civica Mobilitas Мојот Избор

Ново

Се наоѓаш тука  : Почетна Вести и јавност Огласи