Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Вести
Промовирани две нови публикации PDF Печати Е-пошта
Вторник, 31 јануари 2006 01:00
t1

Македонскиот центар за меѓународна соработка ги промовираше публикациите: “Луѓе од граѓанскиот сектор” и “Довербата, одговорноста за општествените прашања и добротворството во Македонија”.

“Ова е последната публикација во низата адресари што МЦМС ги подготвува и издава веќе 11 години”, рече промоторо [ … ]

 
Поддржи ја својата земја - Испрати картичка до Европа PDF Печати Е-пошта
Среда, 30 ноември 2005 01:00
o1Кажи ОК за МК е кампања со која граѓаните на Македонија ја истакнуваат важноста на одлуката што Европската Унија треба да ја донесе, за прифаќање на статусот на Република Македонија како земја-кандидат за членствово ЕУ. Европската комисија на 9 Ноември 2005 година го направи првиот голем чекор во та [ … ]
 
МЦМС, Форум, Потрага по заедничка основа PDF Печати Е-пошта
Вторник, 01 ноември 2005 01:00
ok1

Новата кампања на Македонскиот центар за меѓународна соработка, Форум-центарот за стратегиски истражувања и документација и Потрага по заедничка основа што ќе се одвива под слоганот “Кажи О.К. за МК” е уште една можност за да се вклучат граѓаните на Македонија во процесот на приближување на нивната [ … ]

 
Објавена веб-верзија на монографија „10 години МЦМС“ PDF Печати Е-пошта
Петок, 26 ноември 2004 01:00
monografija

Комплетната содржина на монографијата „10 години МЦМС“ може да ја најдете во одделот „историја“. Во неа детално е одбележан развојот на организацијата во текот на првата деценија од нејзиното постоење (1993-2003).

 


Страна 163 од 163

Проекти

Civica Mobilitas Мојот Избор

Ново

Се наоѓаш тука  : Почетна Вести и јавност Вести