Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Сара Мустафа PDF Печати Е-пошта

saramsСара Мустафа, Соработник на проекти
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
+389 2 3088 990

Родена е на 19.10.1989 г. во Скопје. Дипломирала на Факултетот за бизнис администрација на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово. За време на студиите работи во Државниот завод за индустриска сопственост како помлад референт. Од декември 2012 е вклучена во тимот на МЦМС како помлад соработник на проекти, и работи на програмата „Оспособување на жените погодени од конфликтот“. Има посетено повеќе обуки за работа со маргинализирани групи. Има различни искуства како активен член во неколку граѓански организации.

 
Се наоѓаш тука  : Почетна За нас Нашата структура Извршна канцеларија