Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Александра Сиљановска PDF Печати Е-пошта

Александра СиљановскаАлександра Сиљановска, Помлад соработник на проект
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
+389 2 3065 381

Родена е на 18 јули 1993 година во Скопје. Дипломира на Економскиот факултет на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје. Во текот на студиите е волонтер во студентската организација „Борд на европски студенти по технологија“ и шест месеци е практикант за економија и трговија во Холандската амбасада во Република Македонија. Од април 2017 година се вклучува во тимот на МЦМС како помлад соработник. Во моментов работи во програмата за развој на граѓанското општество „Цивика мобилитас“. Нејзиниот фокус се односите со јавноста и во тие рамки: комуникација со медиумите, промоција преку информативни изданија и користење на нови технологии.

 
Се наоѓаш тука  : Почетна За нас Нашата структура Извршна канцеларија