Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Јасмина Чаушоска PDF Печати Е-пошта

jchЈасмина Чаушоска, Соработник на проект
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
+389 2 3088 981

Родена е на 17.01.1989 година во Скопје. Дипломирала на Економскиот факултет при Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“, отсек менаџмент. Своето академско образование го продолжува на истиот факултет, на насоката МБА-Менаџмент. Во активностите на МЦМС се вклучува како волонтер во март 2012, а во април 2014 официјално станува дел од тимот на МЦМС, како помлад соработник во Oдделението за граѓанско општество и демократизација и работи на проекти во рамки на програмата Борба против корупција (БПК). Моментално е дел од програмата Вкоренето и динамично граѓанско општество (ВДГ) и работи на проектот Техничка поддршка за граѓанските организации (ТАКСО).

 
Се наоѓаш тука  : Почетна За нас Нашата структура Извршна канцеларија