Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Адис Рахиќ PDF Печати Е-пошта

Адис РахиќАдис Рахиќ, Систем администратор
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
+ 389 2 3088 975

Роден е на 23 октомври 1974 година во Скопје. Завршил Природно математички факултет - Институт за информатика во Скопје. Во моментот посетува пост-димпломски студии по бизнис администрација на Американ колеџ. Носител е на MCSE титула, издадена од Микрософт. Оженет, и има две деца. Во МЦМС е ангажиран од 2002 година, како Систем и Датабасе Администратор.

LinkedInhttp://mk.linkedin.com/in/adisrahik

 
Се наоѓаш тука  : Почетна За нас Нашата структура Извршна канцеларија