Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Флориан Мехмети PDF Печати Е-пошта

Флориан МехметиФлориан Мехмети, Помлад соработник на проект
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
+389 2 3065 381

Роден е на 1.11.1992 година во Фалун, Шведска. Апсолвент на Економскиот факултет на Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје. Претходно, две години бил волонтерски ангажиран во граѓанската организација “Generations for Peace” на проектот „Спорт за мир“ кој се спроведувал во основните училишта во Скопје и во Тетово. Во МЦМС е ангажиран од март 2018, како помлад соработник на програмата Национален ресурсен центар за граѓански организации.

 
Се наоѓаш тука  : Почетна За нас Нашата структура Извршна канцеларија