Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Адиљ Бакиу PDF Печати Е-пошта

abkАдиљ Бакиу, Соработник на проекти
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
+389 2 3088 995

Роден на 10.07.1982 во Скопје. Студира на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје. Во периодот од 2003 до 2006 година волонтирал во Полио Плус – Движење против хендикеп, а во 2007 година основа компанија за информатички услуги. Има учествувано на многу настани поврзани со хендикепот и/или информатичкото општество кои се неговите главни специјалности. На тимот на МЦМС му се придружи во 2014 година на работното место оператор на линијата за поддршка која главно е насочена кон целните групи на Програмата за поддршка на граѓанското општество Цивика мобилитас и Ресурсниот центар на ТАКСО.

LinkedInhttp://mk.linkedin.com/in/adilbakiu

 
Се наоѓаш тука  : Почетна За нас Нашата структура Извршна канцеларија