Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Емина Нурединоска - Консултант PDF Печати Е-пошта

Емина НурединоскаЕмина Нурединоска, Обучувач/Консултант
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Родена е на 16 април 1974 година, во с. Жировница. Дипломира на Правниот факултет во Скопје во 1997 година, и е магистер по меѓународно право -  тема „Слобода на здружување како човеково право во демократијата“ на Правниот факултет „Јустинијан 1“ во Скопје. Таа е ангажирана во МЦМС од 2001 година и има седумгодишно искуство во градење на организациски капацитети преку консултации и обуки. Клучни квалификации се: консултации од областа на правната и фискалната рамка за граѓанските организации,  вклученост во креирање на политиките и промоција на граѓанскиот сектор во јавноста; консултации и испорака на обуки за  лобирање и застапување; добро управување и креирање политики; како и фасилитација на настани и процеси.

 
Се наоѓаш тука  : Почетна За нашата работа Консултации и обуки Консултанти