Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Концепциски обуки PDF Печати Е-пошта

Концепциски обукиСекогаш може да се најдат и други теми, надвор од претходните седум,  на кои може да се усовршуваме. Во оваа публикација, тие се наречени, специфични концепциски обуки.

МЦМС ви ја нуди обуката за родови односи како дел од тие специфични концепциски обуки.

 

 
Се наоѓаш тука  : Почетна За нашата работа Консултации и обуки Теми