Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Valentina Atanasovska PDF Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike

Valentina AtanasovskaValentina Atanasovska, Bashkëpunëtore në projekte
Kjo Adresë e Postës Elektronike është e mbrojtur nga reklamat e pa dëshirueshme.Ju duhet JavaScript e lejuar për ta shikuar atë
+389 2 3065 381

Lindur më 22.02.1976 në Kriva Palankë. Në vitin 1999 ka diplomuar në fakultetin filologjik në Shkup dhe fiton titulin Profesor në gjuhen angleze dhe letërsi dhe Filolog I diplomuar në gjuhen angleze dhe letërsi – drejtimi përkthyes. Në vitin 2002 bëhet magister në administratën e biznesit në Northeastern Illinois University, Cikago, SHBA. Gjatë eksperiencës katërmbëdhjetë vjecare (2003-2017) në projekte të financuar nga donator të huaj (Bashkimi Europian dhe Banka Botërore) ka fituar njohuri dhe aftësi në zbatimin praktik të përkrahjes financiare në sërë fushash sikur shoqeria civile, politikat e punësimit, mbrojtja shëndetsore dhe sociale dhe decentralizimi. Në periudhen 2009-2017 punon në projektin rajonal të BE “Përkrajhje teknike për organizatat qytetare – TAKSO” I financuar nga Komisioni Europian. Bëhet pjesë e MCMS në shkurt të vitit 2018 në poziten koordinues I qendrave burimore për përkrahje të organizatave qytetare në Maqedoni.


Te nderlidhura:

 

Проекти

Civica Mobilitas Tacso

E re

Се наоѓаш тука  : Fillimi