Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Florian Mehmeti PDF Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike

Florian MehmetiFlorian Mehmeti, Bashkëpunëtor i ri në projekte
Kjo Adresë e Postës Elektronike është e mbrojtur nga reklamat e pa dëshirueshme.Ju duhet JavaScript e lejuar për ta shikuar atë
+389 2 3065 381

I lindur më 1.11.1992 ne Falun, Suedi. Apsolvent në fakultetin e ekonomisë të Univerzitetit për Turizëm dhe Menaxhment në Shkup. Ka qenë I angazhuar si volonter 2 vite në projektin “Sport për Paqe” në shkolla fillore në Shkup dhe Tetovë si pjes e organizatës joqeveritare “Generations for Peace”. Bëhet pjes e MCMS në Mars vitin 2018, si bashkëpunetor I ri, dhe është pjesë e qendres burimore nacionale në Shkup.

 

Проекти

Civica Mobilitas Tacso

E re

Се наоѓаш тука  : Fillimi