Јетон Красниќи - Qendra Maqedonase për Bashkëpunim Ndërkombëtar

Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Јетон Красниќи PDF Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike
E diel, 29 mars 2015 20:03

Јетон КрасниќиЈетон Красниќи, Соработник на проект
Kjo Adresë e Postës Elektronike është e mbrojtur nga reklamat e pa dëshirueshme.Ju duhet JavaScript e lejuar për ta shikuar atë
+389 2 3065 381

Јетон Красниќи има обемно работно искуство во областа на меѓународни развојни програми со фокус на добро владеење, човекови права и социјална инклузија низ призмата на владеењето на правото и економски развој.
Во изминатите 15 години Јетон има работено на повеќе доглотрајни како и неколку краткотрајни работни ангажмани во Македонија, во дел од соседните земји како и на неколку меѓународни мисии, и тоа во рамки на програми финансирани од ООН, САД, УСАИД, ОБСЕ, Европска унија и други организации. Од кои, над 11 години Јетон е фокусиран на неколку програми за развој и подобрување на граѓанското општество во Македонија и регионот финансирани од УСАИД, со посебен осврт кон програми кои воедно и пружаат финансиска подршка во форма на грантови. Од почетокот на 2015 година му се приклучи на МЦМС како дел од тимот кој ја спроведува програмата Цивика мобилитас во Македонија.

 

Google translate

Na ndiqni

RSSTwitterFacebookYouTubeScribd

Проекти

Кодекс за граѓански организации

 

Civica Mobilitas

Отчетни ГО

Граѓански ресурсен центар

 

СЕЛДИ

Се наоѓаш тука  : Fillimi Lajme dhe opinioni Lajme Јетон Красниќи