Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Горан Стаматоски PDF Печати Е-пошта

Горан СтаматоскиГоран Стаматоски, Помлад соработник на проект
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
+389 2 3065 381

Горан Стаматоски е роден 29.10.1989 во Битола. Додипломец на Институтот за Етнологија со Антропологија, со интереси во социјалните аспекти на материјалната и духовната култура. Во текот на студирањето се стекнува со неколку месечни волонтерски/работни искуства. Преку невладината организација „Креактив” и Волонтерскиот Центар Скопје, како дел од годишниот волонтерски тим учествува во координацијата на странските волонтери во Скопје; Во проектот „Ревитализација на сувенирската дејност”, од страна на НУ Музеј на Македонија и Министерство за Култура е ангажиран како волонтер/соработник за продажба и промоција на автентични реплики на археолошки наоди. Има едно годишно работно искуство во областа на хотелиерството. Во активностите на МЦМС се вклучува есента 2014, за потоа да продолжи како помлад соработник на проекти од септември 2015. Моментално работи во делот на Локален развој како помлад соработник на проектите за Социјална кохезија и проектите за Модернизација на образование.

LinkedInhttps://mk.linkedin.com/in/goranstamatoski

 
Се наоѓаш тука  : Почетна За нас Нашата структура Извршна канцеларија