Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

Çmime dhe mirënjohje ndërkombëtare PDF Shtyp Shpërndaje me Postë Elektronike

2005

  • Christian Aid, Britania e Madhe

christian-aid-mcic

1998

  • Çmimi për demokraci dhe shoqëri civile të Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimit Evropian

democracy-and-civil-society-award

 
Се наоѓаш тука  : Fillimi Për punën tonë Çmime dhe mirënjohje Ndërkombëtare