Македонски центар за меѓународна соработка - МЦМС

МЦМС во медиумите
Медиумите за промоцијата на резултатите од проектот „Оспособување на жените погодени од конфликтот“ PDF Печати Е-пошта
Среда, 07 мај 2014 10:34

На 06.05.2014 МЦМС со завршен настан, одржан во х. Холидеј ин во Скопје, МЦМС и партнерите пред повеќе од 150 гости ги промовираа резултатите од проектот „Оспособување на жените погодени од конфликтот“. Подолу се известувањата на медиумите за тоа.

 
Медиумите за Спорот за името 2013 PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 17 Февруари 2014 11:11

На 16 јануари 2014 година МЦМС и ИДСЦС го објавија извештајот од истражувањето „Спорот за името-2013“ и организираа дебата на таа тема. Подолу се известувањата на медиумите за тоа.

 
Медиумите за третиот дел од истражувањето „Глобално водство, соседство и односи со Бугарија“ PDF Печати Е-пошта
Петок, 14 Февруари 2014 13:50

На 10 јануари 2014 година МЦМС и ИДСЦС го објавија третиот дел од истражувањето „Глобално водство, соседство и односи со Бугарија“. Подолу се известувањата на медиумите за тоа.

 
Медиумите за вториот дел од истражувањето „Глобално водство, соседство и односи со Бугарија“ PDF Печати Е-пошта
Вторник, 14 јануари 2014 14:16

На 29 декември 2013 година МЦМС и ИДСЦС го објавија вториот дел од истражувањето „Глобално водство, соседство и односи со Бугарија“. Подолу се известувањата на медиумите за тоа.

 
Медиумите за истражувањето „Глобално водство, соседство и односи со Бугарија“ PDF Печати Е-пошта
Четврток, 26 декември 2013 12:37

Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) и Институтот за демократија Социетас Цивили – Скопје (ИДСЦС) за прв пат го спроведоа истражувањето „Глобално водство, соседство и односи со Бугарија“. Подолу се објавите на медиумите поврзани со резултатите од истражувањето.

 


Страна 2 од 43

Проекти

Civica Mobilitas Мојот Избор

Ново

Се наоѓаш тука  : Почетна Вести и јавност МЦМС во медиумите